Steef4All logo

Archief

Nieuwsflits 24, juni

06-07-2019
Klik voor meer foto's

Ondertussen hebben we in de Residentie flat weer een strak ‘dagelijks’ programma voor Steef weten op te bouwen met behulp van al haar therapeuten. Steef beoefent écht topsport en volgt haar therapieën met heel veel plezier van 08.30 uur tot 17.00 uur. Het is dan ook heel erg fijn om haar vooruit te zien gaan. Ook zijn alle therapeuten enorm enthousiast en zien zij ook duidelijk verschil met een aantal maanden geleden. De ‘walker’ wordt bijna niet meer gebruikt, Steef loopt met haar (vierpoot)-stok. Het gaat supergoed maar het ontbreekt haar vaak aan zelfvertrouwen. En gelukkig niet alleen fysiek (lopen, kracht, uithoudingsvermogen) maar zeer zeker ook cognitief worden er hele kleine ministapjes gemaakt.

 

Dankzij het bestuur van de Havendagen Terneuzen, mocht de Stichting met een tent op het veerplein staan, waar aan geïnteresseerde bezoekers werd uitgelegd wat de doelstelling van de Stichting Steef4all is. Het was vreselijk warm maar wel heel gezellig! Op de foto staat Stefanie met penningmeester Annette en voorzitter Jan.

 

Op zondag zorgde het bestuur van de Havendagen voor een onvergetelijk moment: tijdens het optreden van Snollebollekes mocht Steef met haar therapeut op het podium staan. Dit was voor ons als ouders prachtig om te zien, zeker toen we zagen hoe Steef ‘uit haar dak’ ging. Een moment om nooit meer te vergeten.