Steef4All logo

Archief

Nieuwsflits 22; 29 april t/m 3 mei

15-05-2019
Klik voor meer foto's

De laatste week in Shepherd Pathways was behoorlijk intensief: zowel voor Stefanie als voor ons. Zoveel mogelijk informatie werd door ons geabsorbeerd en door de therapeuten werd er een heleboel informatie, apps en dergelijke meegegeven.
Er werd voor een laatste keer geprobeerd om een mooie ‘cast’ voor haar linkerarm/vingers te maken. Wanneer deze goed blijft zitten, wordt er een patent aangevraagd, haha we hebben hem mede ontworpen.
Al met al een geweldige zware week, Steef werd gelukkig steeds beter en de laatste dag: 3 mei naderde snel. (met gemengde gevoelens mag ik wel zeggen: blij dat we naar huis gaan, maar verdrietig dat we onze nieuwe ‘familie’ gaan verlaten.
Stefanie had voor alle therapeuten een mooie tekening ‘gepastelleerd’ (met behulp van moeders); deze gingen we al op woensdag uitdelen en op vrijdag zat iedereen al te wachten en waren ze benieuwd wat zíj kregen.
Op vrijdagmorgen kreeg Steef helaas een insult en leek de laatste dag even in ‘de soep’ te vallen, maar het ging gelukkig snel goed, waardoor we niet al te veel mistten en haar ‘graduation’ gevierd kon worden.