Steef4All logo

Archief

Nieuwsflits 21; 22 t/m 26 april

15-05-2019
Klik voor meer foto's

Deze week week weer een week van herhalingen waarbij duidelijk te zien is, dat er dingen ‘blijven hangen’.
In de therapieën wordt nu veel meer geoefend met het zelfstandig staan, en staan in de walker. Op de computer worden er allerlei spelletjes linkshandig gespeeld en dit gaat steeds gemakkelijker. Ook begrijpt ze de bedoeling van het spel sneller.
Een bezoek aan de oogarts heeft uitgewezen dat er prisma’s in haar bril komen en de uitslag van de MRI, welke een aantal weken geleden gemaakt is was goed.
Stefanie heeft ook ‘dierentherapie’ gehad, deze keer was er zelfs een pup van 12 weken bij, die kreeg dus veel aandacht.
Haar suiker schommelt nog enorm en we ontdekken niet waar dit aan ligt; we hopen maar dat er een heleboel nieuwe verbindingen in haar hersenen worden gemaakt en dan zal ook energie vergen.
Er zit in elk geval (met natuurlijk de mindere dagen) duidelijk een stijgende lijn in de ontwikkeling van Steef. Wanneer ze cognitief verder zou zijn, zou het waarschijnlijk nog harder gaan, want dan weet ze waar ze voor vecht. Gelukkig vind ze alles leuk, heeft overal plezier in, en kan iedereen enorm met haar lachen.
De weg naar een menswaardig, zelfstandig bestaan is nog heel lang.
Volgende week beginnen we aan onze laatste week hier in Shepherd Pathways