Steef4All logo

Archief

Nieuwsflits 14: De week van 18 t/m 22 februari 2019

01-03-2019
Klik voor meer foto's

Op maandag het programma gekregen voor deze week. Het programma was uitgebreid met een paar groepsessies, therapie met apparatuur voor de linkerarm, fysio op apparaten, muziek, en op dinsdag een ‘schoolreisje’ naar het High Art Museum.

De groepsessies waren waren voor de Daily Cognition Group gelukkig voor Steef alleen, zodat ze heel veel aandacht kreeg. Verder werden ook deze week allerlei oefeningen gedaan om zich een beeld te vormen van hoe ver Stefanie is met alles. Wat voor ons heel duidelijk is geworden is dat ‘herhaling’ het meest belangrijke is. Op donderdag kregen we onofficieel te horen dat ‘het team’ zeer zeker potentie zag in Steef en dat ze voor een periode van 10 weken mocht blijven. 
Op vrijdag zijn alle ins en outs nog eens doorgesproken en kregen we ook te horen dat het programma uitgebreid zou worden, met meer recreatie therapieen, zwemmen, looptrainingen en dat ze aanstaande maandag gips krijgt om haar linker onderbeen om deze een beetje rechter te zetten, waardoor het lopen makkelijker zou moeten gaan. Gelukkig hechten ze hier ook veel waarde aan ‘recreatie therapie’ dus muziek is een onderdeel van Speech Therapie en iets wat Steef heel leuk vindt.

Weer een leerzame week achter de rug, Steef had deze week nogal last van haar diabetes: heel onregelmatig met hypo’s en hypers die ze helaas nog niet voelt en die nog een extra belasting zijn voor haar herstel.

Op naar de ‘echte’ trainingen volgende week en ook dan krijgen we te horen wat het ‘team’ denkt wat de haalbare goals zijn voor Steef.