Steef4All logo

Blog

Steef zit niet stil. Met haar therapeuten werkt ze dagelijks aan haar herstel. In dit blog doet haar familie verslag van haar activiteiten en vorderingen, maar laten ze u ook zien hoe lang herstel duurt en hoe moeizaam het kan gaan. Heeft u vragen over haar programma? Neem dan contact met ons op. 

 

Archief

Nieuwsflits 6: Opstaan met behulp van de Innowalk

04-01-2019
De flat in Terneuzen is niet heel groot, maar voor de Innowalk schuiven we op 9 maart alles aan de kant. De Innowalk is een vernuftig loop- en fietsapparaat. Stefanie wordt er helemaal in ingesnoerd en kan dan passief lopen en fietsen. Als ze na bijna 54 weken liggen en zitten opeens weer rechtop staat, breekt een lach door en zegt ze: “Oooohhhh ik sta!”
Lees

Nieuwsflits 5: Een eigen huis

03-01-2019
Op 22 januari 2018, 295 dagen na het ongeluk gaat Stefanie naar haar eigen flat in Terneuzen. Hier krijgt ze de zorg die wij, haar ouders, zus en partner, voor ogen hebben: 24 uur per dag volgens het programma van Henk Eilander.
Lees

Nieuwsflits 4: In revalidatiecentrum Crabbehof Dordrecht

02-01-2019
Op 17 juli 2017 verlaat Stefanie het ziekenhuis. In het VU kunnen ze dan niets meer voor haar doen. In een zoektocht op internet komen we de naam Henk Eilander tegen, een kenner op het gebied van niet aangeboren hersenletsel (NAH). Hij bezoekt Stefanie in het ziekenhuis en leert ons over hoe de toekomst voor Stefanie eruit zou kunnen zien en welke behandeling daarvoor nodig zou zijn: Intensieve training, begeleiding en een hoop geduld.
Lees

Nieuwsflits 3: Honderd dagen in het ziekenhuis

01-01-2019
Stefanie raakt door het ongeluk zeer ernstig gewond aan haar hersenen. Een uur na de aanrijding ligt ze op de operatietafel.
Lees